مالدیو (Maldives) کشوری کوچک و زیبا در جنوب آسیاست که می توانید با خیال راحت به آن سفر کنید. مالدیو را بسیاری از زوج های جوان برای سپری کردن دوران ماه عسل انتخاب می کنند اما بی شک یکی از لذت‌بخش‌ترین قسمت های سفر به این دیار تست کردن غذاهای معروف مالدیو در با کیفیت ترین رستوران های آن است.

بسیاری این سرزمین را فقط زیبا می‌دانند و برای داشتن اوقاتی رمانتیک وارد آن می‌شوند. اما اگر شما اهل عشق و عاشقی نیستید هم به این کشور بروید.

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

سفره غذایی مردم مالدیو به‌قدری لذیذ و خوش‌رنگ است که هوش از سر شما می‌برد. البته بدن خود را سرشار از مواد مغذی هم می‌کنید.

در ادامه این مقاله با جاذبه ها همراه باشید تا شما را با خوردنی های رنگارنگ و خوش عطر و طعم کشور مالدیو آشنا کنیم.

1- ماس هونی | یک صبحانه خوشمزه

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

یکی از مشهورترین صبحانه‌ها در غذاهای مالدیو ماس هونی است که همیشه در میز صبحانه آنان یافت می‌شود.این غذای پرطرفدار از ماهی‌دودی، نارگیل و پیاز تشکیل‌ می شود که با ادویه‌های مخصوصی پخته و طعم دار می‌ گردند.

ماس هونی مالدیو بیشتر در کنار سبزیجات بخارپز و تخم‌مرغ آب‌پز شده به‌عنوان صبحانه و میان وعده به همراه نان سرو می‌شود. این خوراکی ناب از اصیل ترین غذاهای جمهوری مالدیو به شمار می آید که در اغلب هتل و رستوران ها در مالدیو یافت می گردد.

2- کاری ماهی

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

بیشتر غذاهای مالدیو را ماهی‌ تشکیل می‌دهند. پس چاره‌ای نیست جز خوردن چندین وعده ماهی.

در این غذا که بافتی نرم، طمع دار و تند است چندین نوع ماهی امکان استفاده دارد: ماهی زرد، هوور مسقطی، تن کوچک، تیبان، واهو  و دولفین ماهی.

3- گارودیا (Garudhiya)

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

یک غذای سنتی که معمولاً به‌عنوان خوراک اساسی مردم محلی این منطقه خورده می‌شود.

حتما بخوانید
راهنمای حمل و نقل در کشور کانادا

یک سوپ ماهی معطر است که همراه ماهی، آب و نمک پخته می‌شود که در کنار آن لیموترش، برنج، فلفل و پیاز قرار می‌گیرد.

4- غذای ساگو بوندی بای ( Saagu bondibai )

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

این دسر لذیذ را با شیره نارگیل یا خامه سرو می‌کنند. برای تزیین آن از انواع مختلف میوه‌ها استفاده می‌شود. آشپزان مالدیو بوندی بای را هریک به شیوه ای خاص تهیه می کنند و معتقد هستند که هرکسی رسپی و دستورپخت خاصی دارد. اگر وجترین هستید و یا در مالدیو از خوردن غذاهای دریایی خسته شدید، توصیه می کنیم که ساگو بوندی بای را امتحان نمایید.

5- غذای باجیا ( Bajia )

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

باجیا (Bajiyaa) نوعی غذای سنتی مالدیو است که با گوشت پخته ماهی و نارگیل تهیه می‌شود و بسیار لذیذ و محبوب است.

این غذا را می توان نوعی اسنک به حساب آورد. البته باجیا را می توانید در برخی دیگر از کشورهای آسیای شرقی مانند هند و بنگلادش نیز پیدا کنید و در برخی مواقع آن را به عنوان غذایی خیابانی نیز عرضه می کنند. این غذا را با گوشت، ماهی و سبزیجات تهیه می نمایند.

6- غذای فیهونو ماس (Fihunu Mas )

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

برای تهیه این غذا ماهی‌های دریایی با جثه متوسط را کباب می‌کنند و در سس مخصوصی که طعم تندی دارد آن را مزه دار کرده و در کنار سبزیجات سرو می نمایند.

از آنجایی که در مالدیو ماهی ها به صورت روزانه صید می شوند و اقیانوسی هستند، اگر در صدد چشیدن یک غذای ناب دریایی هستید، فیهونو ماس انتخاب خوبی خواهد بود و اغلب گردشگران خارجی آن را به خاطر تازه بودن ماهی و پودر سوخاری استفاده شده در آن دوست دارند.

7- غذای گولا ( Gulha )

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

گولها توپک‌های اشتهاآوری است که از میان‌وعده و غذاهای لذیذ مالدیو محسوب می‌شود. این توپک‌ها با مواد میانی شامل ماهی تن، پیاز خرد شده و نارگیل رنده شده به همراه ادویه‌های معطر پر می‌شوند و سپس در دریایی از روغن سرخ می‌شوند.

حتما بخوانید
با کشور کومور و جاذبه های آن آشنا شوید

8- غذای بیس کیمیا ( Bis keemiya )

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

بیس کیمیا به صورت رولت‌های سرخ‌شده در روغن ماهی است و بیشتر با ماهی تن تهیه می‌شود. این غذا شباهت زیادی به سمبوسه‌های جنوب ایران دارد. اگر از خوردن پیراشکی و تن ماهی لذت می برید، حتما از بیس کیمیا نیز خوشتان خواهد آمد.

 ناگفته نماند که در بسیاری از کشورهای جنوب شرقی آسیا که دارای پهنای ساحلی هستند، می توانید بیس کیمیا را بیابید و در حقیقت از غذاهای معروف دریایی به شمار می آید.

9- غذای کولی بوکیبا در مالدیو  ( Kulhi Boakibaa )

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

کولی بوکیبا نوعی کیک گوشت به شمار می آید، اگر بخواهیم آن را با غذاهای ایرانی مقایسه کنیم باید گفت که شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد، با این تفاوت که در آن از ماهی استفاده می کنند.

کولی بوکیبا غذای معروفی است. در کولی بوکیبا ادویه های هندی متعددی استفاده می شود که همین موضوع سبب شهرت روز افزون آن شده است.

10- غذای هونی روشی  ( Huni roshi )

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

هونی روشی یا «نان چاپاتی» (chapati bread) نانی است که از نارگیل تهیه می‌شود و سپس آن را سرخ یا طبخ می‌کنند تا طلایی رنگ شود. طعم و بافت این نان بی‌نظیر است و عطر خوش نارگیل، مزه آن را فوق‌العاده می کند.

11- کاری سبزیجات

معرفی معروف ترین غذاهای سنتی و اصیل مالدیو

مرغ و ماهی کاری از غذاهای محبوب مالدیو است، اما در این میان، کاری سبزیجات نیز بسیار مورد توجه مردم محلی است و غذایی سالم با عطر و بویی فوق‌العاده است. در ترکیب این غذا از سیب‌زمینی، هویج، لوبیا سبز، کدو تنبل و کاری با ادویه‌های مختلف استفاده می‌شود.

حتما بخوانید
جاهای دیدنی و جذاب جیپور